Activiteiten Van Gogh Drenthe

Cabaret ‘Knipoog naar Van Gogh’

Cabaret 'Knipoog naar Van Gogh'

Met een frisse blik speelt en zingt het 2VOUDT in het programma ‘Knipoog naar Van Gogh’ over warme zomerdagen, zinderend in blauw en geel; over dat cultuur nou eenmaal moet, over Veenoord en Omstreken; over Jantje die een Appel zag hangen in ’t museum; over de dochter van de bakker; over reizen in Drenthe en over ‘praotende kinderkoppies’. En … natuurlijk mag een pubquiz over Vincent van Gogh niet ontbreken. Kortom: een programma met een knipoog naar kunst, Drenthe, poëzie en Vincent van Gogh. Zoveel kleinkunst en dat in het tijdsbestek van een uur. Dit mag u niet missen!!

Waar en wanneer
Op 26 maart 2023 in het kerkje va Zweeloo, De Wheem 10 in Zweeloo. Aanvang 15.00 uur; zaal open vanaf 14.30 uur. Entree € 10,00 p.p. Reserveren/aanmelden genweist vi kunstenaarsdorpzweeloo@gmail.com.

Meer over 2 Voudt
Het Emmense kleinkunstduo 2 Voudt heeft een onderwijsachtergrond. Beide  duo-leden, Eddie Zinnemers en Rob Wilhelm zijn (nog steeds) op allerlei culturele fronten actief. Zo speelt Rob in verschillende bands en schreef hij allerlei liedjes en teksten en is Eddie Gemeentedichter en voordrachts-kunstenaar en al jaren actief in de kleinkunst in Noord-Nederland.

In 2018 kwam het duo op de planken met het programma “Import-Drenten”.

Met een flinke dosis humor en een dikke knipoog beschreven de heren hun  inburgeringsproces toen ze als jeugdigen vanuit het “diepe zuiden” in Drenthe belandden. Op 11 en 12 februari 2022 speelden ze voor het eerst hun nieuwe programma “JONG BELEGEN” in het Rensen Theater in Emmen. Met dit programma toeren ze door Drenthe en Omgeving. Op uitnodiging van ‘Kunstenaarsdorp Zweeloo’ verzorgt 2VOUDT in de Nederlands Hervormde Kerk van Zweeloo de voorstelling ‘Knipoog naar Van Gogh’.

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *